Deres personlige hovedsponsor med link (tekst fjernes)! TERMINLISTE 2016 (sentres)

Besøk Skaar Racing Team offisielle webside! (denne linje kommer ikke på din side)

Sponsorer

Motorsport Event AS tilbyr fartsfylte firmaevent på Gardermoen Motorpark. Personene bak firmaet har over 15 års erfaring fra motorsport, og har blant annet vært med på tv innspillinger som Zebra Grand Prix, Golden Goal og Dansken & Finger´n. Konseptet går ut på at bedrifter og private grupper kan prøve seg på rallycross banen i gamle biler, det kjøres med Volvo 240 - Dette er å anbefalle for deres neste firmaevent eller salgsmøte!


 

 

Dett er en logo vi kun bruker for å illustrere, her kommer tekst om dine / deres sponsorer. Sammen med kunde lager vi en tekst for hver enkelt sponsor av deres team. Det er viktig at dette er relevant info, og interesant slik at besøkende får lyst til å besøke nettopp denne link. Vi lister opp inntil 6 + 1 sponsorer / hovedsponsor i "pakken på 3500,- eks mva standard oppsett" dersom nettopp du ønsker en ny webside.


 

Det er deres ansvar / sammen med sponsor å sende over logoer som passer til denne nettsiden. Denne logo er lagt inn kun som et eksempel på at størrelse og kvalitet bør være i orden. Dette har mest sansynlig dere sponsor oversikt over, i sine logoer. Dersom deres sponsorer ikke skulle ha logo kan det enkelt løses ved å skrive inn firmanavn  av oss (som Haldorsen over = uten rød / grønn pil).

PS: Stige Seneteret AS er for øvrig SRT sin hovedsponsor gjennom mange år!


 

Det er også mulig å legge inn en farget logo med bakgrunn og tekst. Dette er opp til hva deres sponsor har tilgjengelig og ønsker! Et lite tips dersom man drømmer om en egen nettside, men ikke har så god råd -prøv å få en av dine sponsorer til å ta regningen på denne. De får skrevet av momsen (mva), etter skatt er dette en "liten kostnad" for din sponsor. Samtidig som en nettside kan være gull verdt for deg / ditt team i det videre arbeide med å jakte flere sponsorer.

Juniorførere som velger å kjøre med Rallycross.no (minimum 3 løp 2016) i frontruta får dekket engangskostnader med oppsett av webside (Betaler kun 500,- i årlige kostnader med domenenavn og webhotell). Alle kan kjøpe webside til sin motorsport satsng eller bedrifter, kun enkelt oppsett som vist i denne malen.

Vi tilbyr også tekstforfatting for bedrifter, vi kan også lage logo og annonser, video mm. sammen med våre dyktige samarbeidspartnere.


 

GÅ TIL FORSIDEN